Kayıp pedagogun yarı çıplak cesedi bulundu

Kayıp pedagogun yarı çıplak cesedi bulundu

Yayınlanma: 20.04.2015 - 14:33
Abone Ol google-news
Merkez Çukurova İlçesi'nde Rehberlik Araştırma Merkezi'nde pedagog olarak çalışan Erhan Kalenderoğlu, dün akşam saatlerinde, "Kendimi iyi hissetmiyorum, hastaneye gideceğim" diyerek evden ayrıldı, bir daha da dönmedi. Erhan Kalenderoğlu'nun yakınları, hastanelerin acil servislerini ve polis merkezlerine müracaat etmelerine rağmen sonuç alamadı.

Sabah saatlerinde yeniden aramaya çıkan kayınbiraderi ve aynı zamanda amcasının oğlu olan Kalender Kalenderoğlu, Erhan Kalenderoğlu'nun 33 HZ 033 plakalı otomobilini Huzurevleri Mahallesi'nde 80'inci Yıl Bulvarı üzerinde park halinde buldu. Kalenderoğlu, camları filmli olan otomobilin arka koltukta Erhan'ın vücudunun üst kısmı çıplak halde hareketsiz yattığını görünce camları kırıp kapıyı açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Kalenderoğlu'nun öldüğü anlaşıldı.

Vücudunda morluklar olduğu saptanan Erhan Kalenderoğlu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için, cesedi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler