Kamyoncular: Artık AKP’ye oy yok!

Yaşadıkları sorunları CHP’ye anlatan kamyoncular, AKP’ye tepkili...

Yayınlanma: 06.05.2015 - 12:35
Abone Ol google-news
 

Kamyoncular: Artık AKP’ye oy yok!

Yaşadıkları sorunları CHP’ye anlatan kamyoncular, AKP’ye tepkili...
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İstanbul milletvekili adayları İlhan Kesici ve Barış Yarkadaş, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Kaya Uluyılmaz, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Cihat Işık, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan sabah saatlerinde kamyoncuları ziyaret etti.

Haydarpaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde (Hay-Koop) kamyon şoförleriyle buluşan CHP’lileri, Hay-Koop 2. Başkanı Coşkun Yolyapar, eski Genel Müdürü Mustafa Bektaş ve Saadettin Keskin’in aralarında olduğu Kooperatif yöneticileri karşıladı.

“EVE EKMEK GÖTÜREMİYORUZ”

CHP’lilere yaşadıkları sorunları anlatan kamyoncular, sorunlarına çözüm istedi. Emek verdikleri işten hem verim alamadıklarını hem de zarara girdiklerini belirten kamyoncular, “ Yakıt pahalılığı ve vergiler nedeniyle eve ekmek götüremiyoruz” dediler.

Hay-Koop Eski Genel Müdürü Mustafa Bektaş, “Adaletin olmadığı bir ülkede, kamyoncular da adil olmayan şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Hakkımızı aradığımız zaman ise suçlu biz oluyoruz” diye konuştu.

“AKP’YE OY VERMEKTEN VAZGEÇTİM”

Yılların kamyon şoförü Şadi Aydın’ın ise tepkisi büyüktü. 28 yıldır kamyonculuk yaptığını belirten Aydın, mesleğinin en zor dönemlerini yaşadıklarını söyledi.

“Kazancımızdan daha çok vergi ödüyoruz. Sigorta ve vergileri ödeyemeyince kamyonlarımızı satmak zorunda kalıyoruz” diyen Aydın’ın tepkisi hükümete idi.

Şadi Aydın, “ 12 yıldır AKP’ye oy veriyorum ama artık yetti. AKP’ye oy vermekten vazgeçtim, artık onlara oy yok!” dedi.

“CHP SORUNUN TAKİPÇİSİ OLACAK”

Kamyoncuları dinleyen CHP’li Gürsel Tekin ve vekil adayları, sorunların takipçisi olmaya devam edeceklerini söylediler. Çözüm için hükümet yetkililerine defalarca önergeler sunduklarını belirten Gürsel Tekin, “CHP her zaman emekçilerin yanında oldu, olmaya devam edecektir. İktidar olduğumuzda 45 gün içinde sizin sorununuzu çözeriz” dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler