El konulan 2 otobüsle ilgili 8 gözaltı

Adana'da mühimmat bulunduğu ihbarı üzerine el konulan 2 otobüsle ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Yayınlanma: 11.01.2014 - 12:15
Abone Ol google-news

Adana'da bir TIR dolusu roket başlığı ele geçirilmesi, ardından Hatay Kırıkhan'da mühimmat yüklü olduğu iddiasıyla durdurulan TIR'ın aranmasına izin verilmemesi ile ilgili tartışmalar sürerken, bu kez Adana'dan Hatay yönüne giden ve içlerinde mühimmat bulunduğu ihbar edilen 2 yolcu otobüsü polisler tarafından durduruldu. Otobüslerin bagajında yüklü miktarda ağır silahlara ait mühimmat ele geçirildi.

ADANA'DA İKİ YOLCU OTOBÜSÜNDE MÜHİMMAT BULUNDU - VİDEO

ADANA'DA MÜHİMMAT DOLU OTOBÜSLER - FOTO GALERİ

2 OTOBÜSE EL KONULDU

Adana'da mühimmat bulunduğu ihbarı üzerine el konulan 2 otobüs, Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde bekletiliyor. Edinilen bilgiye göre, bagajında yüklü miktarda ağır silahlara ait mühimmat olduğu ihbarı üzerine Adana-Gaziantep otoyolunda durdurulan iki otobüse el konuldu.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Otobüsler, incelenmek üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada detaylı bir arama yapılırken, kutular içinde mühimmat bulunduğu ileri sürülüyor. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınırken, otobüsler de Özel Harekat Şubesi önünde tutuluyor.

O GÜN GÖREVE BAŞLAMIŞTI

8 Ocak 2014 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kararıyla Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan merkeze alınırken, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Cengiz Zeybek atandı. Zeybek ise iki otobüste mühimmat bulunduğu gün göreve başladı. Gürkan'ın merkeze alınma sebebinin ise 7 Kasım 2013 tarihinde bir TIR'da 935 roket başlığının bulunması, bunun basına teşhir edilmesi olduğu ileri sürülmüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler