Kelepçe fantezili tuzağa 1.5 yıl hapis

İlişkilerini iş arkadaşlarına anlatan sevgilisine fantezi bahanesiyle tuzak kurup dövdürten genç kız ile eski sevgilisine 1 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Yayınlanma: 11.01.2014 - 13:29
Abone Ol google-news

İstanbul'da ilişkilerini iş arkadaşlarına anlatan sevgilisini "Fantezi yapacağız" diyerek Taksim'deki bir otele götürüp yatağa kelepçeledikten sonra odaya çağırdığı eski sevgilisine dövdürten 21 yaşındaki Ecem M. ve suç ortağı, 1 yıl 6 ay hapse mahkûm edildi. Şişli'de bir kafeteryada çalışan Ecem M., aynı işyerinde çalışan F.G.'nin, aralarında yaşadıkları ilişkiyi ve özel hayatıyla ilgili sırları iş arkadaşlarına anlattığını öğrenince, bir intikam planı yaptı.

Geçen yıl 1 Şubat'ta F.G.'yi arayan Ecem M., "Sana unutamayacağın bir gece yaşatacağım" diyerek, sevgilisini Taksim'de bir otele götürdü. Fantezi yapacaklarını söyleyerek F.G.'nin el ve ayaklarına plastik kelepçe takıp ağzını bantlayan Ecem M., daha sonra eski sevgilisi Deniz Ç. ile birlikte odaya geri döndü. Biber gazı sıktığı F.G.'yi darp eden Deniz Ç., boğuşma sırasında yanan mumun devrilmesi üzerine yangın çıkınca Ecem M. ile birlikte kapıyı F.G'nin üzerine kilitleyip kaçtı. Kendine geldiğinde duman içindeki odada olduğunu fark eden F.G. sandalye ile odanın kapısını kırıp dışarı çıkmayı başardı. Savcılık, iki sevgili hakkında kasten yaralama suçlaması ile dava açtı. F.G şikâyetçi olmadığını belirtse de mahkeme, Ecem M. ve Deniz Ç.'ye 1 yıl 6'şar ay hapis cezası verdi. (Sabah)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler