Telekinezi 'Yiğit'ten muhalefete ‘yaylım ateşi’

TRT Haber canlı yayınında sarf ettiği, “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz” sözleriyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fedailiğine soyunan ‘başdanışman’ Yiğit Bulut, sözlerinin arkasında durdu. Bulut, kendisini eleştiren muhalefet partilerinin vekillerine ise Twitter’dan yaylım ateşi açtı.

Yayınlanma: 23.05.2015 - 16:07
Abone Ol google-news

<video:280323>


Oktay Vural’a: Keşke senin de saçın olsa da sen de sürsen

Söz konusu programda, ‘Halkın seçtiklerini seçim dışı yollarla devirmeye kalkanlara karşı her türlü karşı koyacağını ifade ettiğini’ savunan Yiğit Bulut, “Siyasetçi olmama rağmen benim üzerimden siyaset yapma ucuzluğunu gösteren bazı siyasi figürlere birkaç sözüm var” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’a “Sen seçilmişleri silahla deviremezsiniz diyenleri küçümseyip TV’lerde dalga geçmeye yeltenecek kadar siyaset dışı birisin ! İnanmışlığın, Siyaset anlayışın ve geçmişin bu kadar!” diye seslenen Bulut şöyle devam etti: “Son bir sözüm de söylediğin “jöle” lafına. Keşke senin de saçın olsa da sen de sürsen.”

Muharrem İnce’ye: CHP için büyük bir ayıp

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce hakkında üç yıl önce gündeme gelen cinsel taciz iddialarını hatırlatan Bulut, “Bu tip adamların Türk siyasi hayatında olması bile “Atatürk’ün partisiyiz” diyen CHP için büyük bir ayıp ! Bu ayıp CHP’ye ve taraftarlarına YETER de artar bile” diye yazdı.
Selahattin Demirtaş’a: Ciddiye almak bile gereksiz

İktidarı hedef alan söylemleri nedeniyle ‘havuz medyası’ tarafından ‘kaset’le tehdit edilen MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener’e ‘bayan olduğu için’ cevap vermediğini kaydeden Bulut, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında ise şunları yazdı: “Binlerce Türk ve Kürt kardeşimizin kanı ellerindeyken DEMOKRASİ AŞIĞI ÇİÇEK ÇOCUK TASARLAMA projesi kapsamında anlattıklarını ve eleştirilerini CİDDİYE bile almak gereksiz.”

Denemeye kalkanların sonu hüsran olacak

Siyasetçi olmadığı halde siyasi figürlerin belaltı vuruşlarına bir vatandaş olarak cevap vermek istediğini belirten Bulut, “Bu topraklarda halkın seçtiği hiç kimse sandık dışı yöntemlerle aşağı indirilemeyecek! Bunu denemeye kalkanların sonu hüsran olacak” dedi. (Diken)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler