Çocuk 'açım' deyince korkunç gerçek ortaya çıktı

Tatile geldikleri Antalya'da alkol komasına girerek ölen Ukraynalı çiftin cesedi, olaydan 3 gün sonra 6 yaşındaki çocuklarının yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Yayınlanma: 23.06.2015 - 11:26
Abone Ol google-news

Tatile geldikleri Antalya'da alkol komasına girerek ölen Ukraynalı çiftin cesedi, olaydan 3 gün sonra 6 yaşındaki çocuklarının yardım istemesiyle bulundu.

AŞIRI ALKOL ALAN ÇİFT HAYATINI KAYBETTİ

Olay, Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiralık bir evde tatil yapan Ukraynalı Vıacheslav Samilo (38) ve eşi Maııa Samilo ( 37) aşırı alkol aldı. Alkol komasına giren çift evin salonunda oturur vaziyette hayatlarını kaybetti.

6 YAŞINDAKİ KIZLARI KOMŞULARDAN YİYECEK İSTEDİ

Olaydan 3 gün sonra ise çiftin 6 yaşındaki çocukları Anzhelika Samilo açlık ve susuzluktan dolayı bitkin bir halde evin balkonuna çıkarak yardım istedi. Küçük kız, hemen yan dairenin balkonunda oturanlara seslenerek aç olduğunu ve yiyecek istediğini söyledi. Komşular, çocuğa anne ve babasını sorduklarında ise küçük kız, "Onlar uyuyor uyanmıyorlar" dedi.

JANDARMA ÇİFTİ EVDE ÖLÜ BULDU

Bunun üzerine durumdan şüphelenen komşuları kapıcıya haber verdi. Kapıcının ihbarı sonucu olay yerine sağlık ekipleri ile birlikte gelen jandarma, Ukraynalı çifti evin salonunda oturur vaziyette ölü olarak buldu. İncelemede çiftin alkol komasına girdikleri ve buna bağlı olarak öldükleri tespit edildi. Çocuk ise sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından yetkililere teslim edildi. Jandarma ve savcılık tarafından evde yapılan inceleme sonrasında ise Vıacheslav ve eşi Maııa Samilo'nun cesetleri otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

CENAZELER BABANIN KUZENİNE TESLİM EDİLECEK

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi'nde geceyi geçiren 6 yaşındaki Anzhelika Samilo'nun, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü yetkililerine teslim edilerek Antalya'ya gönderildi. Ukrayna'nın Antalya Fahri Konsolosu Natalia Karaca ise Alanya'ya giderek yetkililerle görüştü. Konsolosluk olarak bundan sonra Anzhelika Samilo'nun yanında olacaklarını ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyleyen Natalia Karaca, kızın ölen babası Viacheslav Samilo'nun Ukrayna'da yaşayan kuzeni ile irtibata geçtiklerini ve kendisinin cenazeleri almak için en geç 2 gün içinde Antalya'ya geleceğini kaydetti.

YAKINLARINA TESLİM EDİLECEK

Antalya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdullah Çalışkan, Ukraynalı Anzhelika Samilo'nun, yakınları gelene kadar kendilerinin misafiri olacağını söyledi. Ukrayna'daki yakınlarıyla konsolosluk aracılığıyla irtibata geçildiğini kaydeden Çalışkan, "Gelecek kişilerin yakınlık derecelerine bakılarak çocuğunu teslim edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Şu andan itibaren çocuk bizim korumamız altındadır. Her türlü bakımı yapılacak, ihtiyaçları karşılanacaktır" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler