Meteoroloji'den 5 ile şiddetli yağış uyarısı

Yapılan son değerlendirmeye göre; Bolu, Karabük, Rize, Artvin kıyıları ve Eskişehir'in batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yayınlanma: 01.07.2015 - 11:40
Abone Ol google-news

 Yapılan son değerlendirmelere göre, öğleden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Bolu, Karabük, Rize, Artvin kıyıları ve Eskişehir'in batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve güney kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

KIYI BÖLGELERDE YAĞIŞ VAR

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

Samsun: Parçalı bulutlu 25

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 24

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 27

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 37


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler