CHP'li İlgezdi'den Gökçek'in tweetlerine konu olan haberlere suç duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 5 milyon dolara 3 daire satın alan CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi'ye sataştı.

Yayınlanma: 02.07.2015 - 15:32
Abone Ol google-news

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bağdat Caddesi'nde rezidanstan 3 daire satın alan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'yi sömürü siyaseti yapmakla suçladı.

İLGEZDİ'NİN AVUKATLARINDAN SUÇ DUYURUSU              

Gamze İlgezdi'nin avukatları  Melih Gökçek’in twitlerine konu olan Yeni Akit’in haberi ve Sözcü Gazetesi’nde Necati Doğru’nun yazdığı köşe yazılarına karşın tekzip ve suç duyurusunda bulundu. Her iki gazetenin internet sitesine de erişimin engellenmesi için talepte bulundu.

Yılmaz Özdil de bugünkü yazısında CHP'li vekilin milyon dolarlık dairelerini yazdı. Kendisini "CHP uzmanı" olarak tanıtan Gökçek de tartışmaya katıldı. İşte Gökçek'in tweetleri;

Konuyla ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanlığı Basın Danışmanı Cafer Özilhan;

"Dairenin fiyatı o kadar değil. Melih Gökçek o paranın yarısını versin ben başkan İlgezdi’nin daireyi ona vermesini sağlayacağım.
Dairenin parasını ödeyen Başkan İlgezdi. 1978-2009 yılları arasında aile şirketini yöneten Ataşehir, Ümraniye Bulgurlu,Yeni Çamlıca’da yüzlerce daire ve işyeri yapıp satan Başkan İlgezdi 2009 yılında başkan seçilince şirket yönetimini aile bireylerine devretti. Her yıl düzenli olarak bakanlığa mal bildiriminde bulunan Başkanın böyle bir daire alması son derece normal. Dairenin alımı paranın ödenmesine ilişkin tüm belgeler elimizde. Başkanın avukatları dün itibariyle Yeniakit'e tekzip ve suç duyurusu işlemlerini başlattılar"  açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler