Mutlu Kaya'nın annesi: 1 liraya muhtacız

Diyarbakır’da tedavisi süren Mutlu Kaya’nın (19) annesi Hanım Kaya, yardım konusunda çıkan yalan haberlerden rahatsız. Anne Kaya, “1 liraya bile muhtacız” diyor.

Yayınlanma: 05.07.2015 - 11:06
Abone Ol google-news



Bir televizyon kanalında düzenlenen ses yarışmasında dikkat çeken Mutlu, Ergani’deki evinde silahlı saldırı sonucu başından vurularak ağır yaralanmış, 38 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra gözlerini hayata yeniden açmıştı. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra odaya alınan Mutlu’nun fizik tedavisi devam ediyor. Milliyet'ten Aziz Fidancı'nın haberine göre, aile bir süredir basında ve sosyal medyada çıkan haberlerden rahatsız.

Yaklaşık iki aydan bu yana hastane koridorlarında yatıp kalkan aile, maddi imkânsızlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını kaydederken, bazı haber kanallarında ve basında çıkan yanlış haberler sebebiyle de yardımlardan mahrum bırakıldıklarını ifade ettiler. Mutlu’nun annesi Hanım Kaya, “Mağdur durumdayız fakat basında yanlış haberler çıkıyor. Biri çıkıp ev verdiğini, biri hastaneye gidip gelmemiz için araç verdiğini, diğeri ise her gün yemek verdiğini söylüyor. Bunların hepsi yanlış bilgiler. Böyle bir yardım bize ulaşmadığı gibi yardım edenleri de engelliyor. En önemli gördüğümüz durum Mutlu’nun GATA’ya gitmesi. Diyarbakır Valisi ile görüştük. Vali bey GATA ile ilgili gerekli desteği vereceğini belirtti” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler