Kur'an kursunda üç çocuğa cinsel istismar : İmam tutuklandı

Bartın'ın Ulugeçitambarcı Köyü imamı 52 yaşındaki A.K., camide açılan Yaz Kuran Kursu'na katılan 3 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Yayınlanma: 08.07.2015 - 13:23
Abone Ol google-news

 Bartın'ın Ulugeçitambarcı Köyü imamı 52 yaşındaki A.K., camide açılan Yaz Kuran Kursu'na katılan 3 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Cami odasında açılan Kuran Kursu'nda imam A.K.'nin kendilerini elle taciz ettiğini iddia eden öğrenciler 10 yaşındaki S.T., 11 yaşındaki İ.T. ve 14 yaşındaki S.G., ailelerine durumu anlattı. Ailelerin şikayeti üzerine imam jandarma tarafından gözaltına alındı.
 
Jandarmadaki sorgu ardından dün adliyeye sevk edilen imam, nöbetçi mahkemede suçlamayı kabul etmedi. Köyde 9 aydan bu yana görev yaptığını belirten imam A.K., kendisinden şikayetçi olan 3 öğrenci ile kurs sürelerinde hiç yalnız kalmadığını ileri sürerek, şöyle dedi:
"Köye yeni geldiğim için çocukları ve ailelerini tanımıyorum. Herhangi bir husumetim bulunmamaktadır. Öğrencilerin kollarına temasım olmuştur.
 
Ancak bu tamamen hoca- öğrenci ilişkisi içerisinde olmuştur. İddia edildiği şekilde cinsel yönden bir dokunma ve temasım olmamıştır. Mağdurların beyanlarında geçen hususları kesinlikle kabul etmiyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir durumla karşı karşı kaldım. Daha önce 27 yıl görev yaptığım yerde böyle bir durumla karşılaşmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum."
İmam A.K., 'Çocuğun cinsel istismarı' suçlamasıyla tutuklandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler