Katliamın simgesinden iyi haber

Çağla Seven'in elini sıkıca tutarken çekilen fotoğrafı ile patlamanın simgesi olan ve öldüğü sanılan Gökçe Çetin'in yaralı olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma: 21.07.2015 - 20:34
Abone Ol google-news

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi bahçesinde dün meydana gelen saldırıda Çağla Seven'in elini sıkıca tutarken çekilen fotoğrafı ile patlamanın simgesi olan ve öldüğü sanılan Gökçe Çetin'in yaralı olduğu ortaya çıktı. Şanlıurfa'da ilk tedavisi yapılan Çetin, ileri tedavi için İstanbul'a gönderildi.

Suruç'ta dün öğleden sonra meydana gelen 32 kişinin öldüğü patlamada, Gökçe Çetin ve Çağla Seven yarlandı. Bu anlarda çekilen fotoğrafı ile patlamanın adeta simgesi haline dönen iki kadının el ele tutuştuğu görüntü herkesin dikkatini çekti. Çoğu kişinin öldüğünü sandığı Gökçe Çetin'in patlamada yaralandığı ve Suruç Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahale sonrası Şanlıurfa'ya sevk edildiği ortaya çıktı. Arkadaşının elini sıkıca tutması ile herkesin hafızasına kazanan ve patlamada vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve yaralanmalar oluşan Gökçe Çetin, öğleden sonra tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ambulansla GAP Havaalanı'na götürüldü. Yaralı genç kızın, uçakla ileri tedavi için İstanbul'a sevk edildiği bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler