Bombacılar komşu çıktı

Suruç bombacısı Alagöz’ün kardeşinin 4-5 ay önce Turgut Reis Mahallesi’nde açtığı bakkal dükkanının Diyarbakır’daki saldırıyı yapan Orhan Gönder’in ailesinin yaşadığı eve 200-300 metre mesafede olduğu kaydedildi.

Yayınlanma: 23.07.2015 - 09:13
Abone Ol google-news

Mara Mahallesi’nde oturan ve 3 yıl önce Bahçecik Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarına taşınan Alagöz ailesi fertleri, çocuklarının isminin ortaya çıkmasının ardından evden ayrıldı.

Alagöz’ün adıyaman Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencisi olduğu ve kaydını dondurduğu belirlendi. Boşandığı belirtilen anne Semüre ve baba Zeynal Abidin’in ise anlaşmalı olarak boşandığı belirtildi. Komşuların “kendi halinde” olarak anlattıkları ailenin muhafazakar bir yapıya sahip olduğu, canlı bombanın diğer kardeşinin bakkal işlettiği, 4 erkek olan Alagöz kardeşlerin tamamının Kuran okuduğu ve dindar olduklarını vurguladı.

Alagöz’ün kardeşinin 4-5 ay önce Turgut Reis Mahallesi’nde açtığı bakkal dükkanının Diyarbakır’daki saldırıyı yapan Orhan Gönder’in ailesinin yaşadığı eve 200-300 metre mesafede olduğu kaydedildi.
Kameralara konuşmayan baba Alagöz, oğlunun canlı bomba olduğu söylenince şoke olduğunu söyledi. Alagöz, şunları söyledi:

“Ben oğlumun böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Biz aile olarak bugüne kadar kimseyi incitmiş değiliz. Adıyaman’da yaşayan, ekmeğimiz için mücadele eden aileyiz.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler