Twitter Yalçın Akdoğan'ı konuşuyor: Dağılabiliriz

Yalçın Akdoğan'ın yaptığı açıklamalar, Twitter gündemine oturdu.

Yayınlanma: 29.07.2015 - 12:55
Abone Ol google-news
<video:333395>

Çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Akdoğan, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Akdoğan, açıklamalarıyla Twitter'da en çok konuşulan isim oldu.

Akdoğan sürecin niye bu hale geldiğini itiraf etti

Sosyal medya kullanıcıları Akdoğan'ın açıklamalarını şu tweet'lerle yorumladı:

Ercan Gün: Yalçın Akdoğan: "Dolmabahçe'de ortak bir metin okunmadı..." Yani kısaca hepimiz halüsinasyon görmüşüz

Melda Onur: Yalçın Akdoğan efsane açıklama yapıyor: "Seni Başkan seçtirmeyeceğiz, dediler, bu açık tahriktir" ... Dağılabiliriz...

Ahmet Saymadi: AKP'li Yalçın Akdoğan, tek muktedir kendileriymiş gibi konuşuyor. Eski bir film repliği, "Paşa paşa, senden büyük Allah var"

Zümrüt Beşer: Yalçın Akdoğan'ın Koskaca TC' de Cihangir'den örnek vermesi de hayli ilginçti...Abartıldığı gibi değil! Gel bir gör kahvede çayımızı iç :)

Mari Militanyan: Yalçın Akdoğan "Erdoğan'a Seni Başkan Yaptırmayacağız demeleri de tahrik etti' dedi; akan her kanın suçlusu Erdoğan o zaman?

Sezgin Tanrıkulu: Medya yine savaş moduna sokuldu! Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan AA'nın yazıişleri toplantısında, tüm kanallar canlı yayında.

Hocaların Hocası: Yalçın Akdoğan'ın bu konuşması erken seçimin ilk mitingi.

Muhalif Ç.: Öcalan'ı övüp Demirtaş'a saldıran Yalçın Akdoğan'ı AKP seçmeninin takdirine bırakıyorum.

Nurcan Akad: yalçın akdoğan, 'erdoğan'ı başkan seçtirmeyeceğiz sözü gerilimi başlattı' diyor. peki bu sözle gerilen kim? erdoğan.... çok açık değil mi?

Aslı Aydıntaşbaş: Cihangir takıntısı olanlara: Ben Cihangir'de büyüdüm. O kadar da matah bir yer değil yahu. Abartmayın. Ha ama sizin Çukurambar'a 10 basar!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler