Bahçeli'den olay yaratacak sözler: Viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler...

MHP lideri Bahçeli, "İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp, AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun" dedi.

Yayınlanma: 03.08.2015 - 12:17
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP ile MHP’nin koalisyon için görüşme halinde olduğu eleştirilerine “MHP kimle görüşecekse karanlıkta göz kırpmaz kimseye, gider açıkça görüşür” dedi.

Demirtaş'tan Bahçeli'ye: Bin misliyle aynen iade ediyorum

Bahçeli’nin basına kapalı Genişletilmiş İl İstişare Toplantılarındaki açıklamalar şöyle:

PKK’yi merdaneli çamaşır makinasında yıkayacağız: Dağda ovada ne kadar PKK’li varsa gelecek silahını Türkiye güvenlik güçlerinin önüne birer kol dizilecek teslim edecek, TSK envanterine kaydolunacak. Eskiden merdaneli çamaşır makinası vardı. Hepsini içine sokacağız. Kim zarar vermiş onlar adalete cezaevine gönderilecek, masumlar da anasının babasının yanına gidecek.

Viski içip HDP'ye oy veren şerefsizler: HDP, çözümü çok aşmış, sürekli taviz ile Türkiye'den beklentileri var. Irak'ta Suriye'de İran'da oluşturmaya çalıştıkları 4 parçalı Kürdistan'ın Kuzey ayağı üzerinde çalışmalarının sürdüren bir hain güruhudur. Halktan destek almış. Silahı dayayarak, '248 köyden 248'ini de istiyorum, yoksa içinizden istediğimi çeker vururum' oy tehdidiyle bir topluluk yaratılıyorsa, öbür taraftan İzmir'de, Marmaris'te yazlıklarında yatıp AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, boğazda yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun.

AKP havuzda OMO ve Tursil’le aklanacak: Yolsuzluk ve rüşvetler Yüce Divan’a gidecek şekilde Meclis’te karar altına alınacak. Türkiye’de ne kadar detarjan varsa Akvil’den OMO’ya, Tursil’den bilmem neye kadar alayını büyük bir havuzun içine -tabii bu dolar havunu kastetmiyorum- dökeceğiz suyu da vereceğiz.

AKP’nin 12 yılını oraya sokacağız. Orada karalanmış olan AKP iktidarı aklanacak paklanacak her biri temiz insan olarak size benzer hale gelecek. Ondan sonra da kucağımızı açacağız gelin MHP’ye diyeceğiz.

Kılıçdaroğlu’na zekâ şırıngası: Bu Kılıçdaroğlu’nun zekâsı başka yerlerden şırınga ediliyor. “Başbakanlığı Bahçeli’ye verelim” diyor. Bizi de kandıracak. 2 yıl başbakanlık yapalım derken 67 yılın fedakarlığını yıkım kuyusuna atacak.

Görüşürsek gider açıkça görüşürüz: Toplumsal yarılmanın kaynaşması için AKP CHP koalisyonu kurulmalı. Bazı televizyonlarda da MHP ile de görüşmeler oluyor diyorlar. MHP kimle görüşecekse karanlıkta göz kırpmaz kimseye, gider açıkça görüşür. Süllümden indim sözümden döndüm:

Süllüm’den indim sözümden döndüm: “Süllüm’den indim sözümden döndüm" demek her an sizin için söz konusu. Süllüm’ü biliyorsunuz, ‘merdiven’ demek. İlle de koalisyona girin diyorsanız şartlarımız var. Ama bu şartların da altından Recep Tayip Erdoğan kalkamaz. HDP ile bu kadar müzakarede anlaştılar. Dolmabahçe’de yan yana oturdular. Demin söyledim, süllümden indim, sözümden döndüm odur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler