İki çocuk, maganda kurşunuyla can verdi

Afyon’da Nuribey Belediye Başkanı AKP’li Hazım Kaya’nın oğlu Mehmet Kaya’nın sünnet düğününde havaya ateş açılması sonucu Yusuf Baylan (13) öldü, 3’ü çocuk 4 kişi de yaralandı. Baba İsmail Kaya, oğlunun kucağında “Ölüyorum baba” diyerek can verdiğini söyledi.

Yayınlanma: 03.08.2015 - 14:03
Abone Ol google-news

Afyonkarahisar ve Yozgat’ta 8 ve 13 yaşındaki iki çocuk maganda kurşunu kurbanı oldu. Afyonkarahisar’ın Nuribey Belde Belediye Başkanı AKP’li Hazım Kaya’nın oğlu Mehmet Kaya’nın sünnet düğününde havaya ateş açılması sonucu Yusuf Baylan (13) öldü, 3’ü çocuk 4 kişi de yaralandı.

Tek çocuğunu yitiren baba İsmail Baylan, göğsünden vurulan oğlunun kucağında “ölüyorum baba” diyerek can verdiğini anlattı. Baylan o gece yaşadığı çaresizliği şöyle anlattı: “Silah seslerinden sanki savaş alanı gibiydi. Vurulanların içinde oğlum da vardı. Canı acıyınca, bana doğru gelmeye başladı. Göğsü kanlıydı. Kolundan da kan akıyordu. Aradan sıyrılarak geldi, ‘baba ölüyorum’ dedi. Kucağıma aldım. Ambulansa bindirdiğimiz sırada gitmiş benim oğlum.”

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Üçkaraağaç köyünde de ailesiyle yakınlarının nişan törenine katılan Şevket Kurumal (8), havaya rastgele ateş açılması sonucu boynu ve omzuna isabet eden maganda kurşunuyla can verdi. Fransa’da inşaat işçisi olarak çalışam Kurumal ailesi tatil için Yozgat’taydı. Olayın şüphelisi olarak 69 yaşındaki A.A. gözaltına alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler