Park halindeki kamyona çarptı... 3 Ölü, 1 yaralı

Konya'nın Kulu İlçesi yakınlarında, Şanlıurfa'da cenaze töreninden dönen Suriyelilerin bulunduğu otomobil, iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu park halindeki kamyona arkadan çarptı.

Yayınlanma: 05.08.2015 - 10:18
Abone Ol google-news
Kazada Suriye uyruklu 3 kişi öldü, 1 kişide yaralandı. 

Konya'nın Kulu İlçesi yakınlarındaki kaza, bugün saat 05.30'da Ankara-Aksaray Karayolu'nun 90'ncı kilometresinde meydana geldi. Suriye uyruklu 47 yaşındaki Halil Al Halil yönetimindeki 34 SAA 300 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu dinlenme tesisinin yol kenarında bulunan otoparkında park halinde olan 06 M 0204 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazada araç içinde sıkışan sürücü Halil, yanında bulunan yine Suriye uyruklu 47 yaşındaki Dursun Sheyho ile 36 yaşındaki Ferhat Maif olay yerinde hayatını kaybetti, adı belirlenemeyen bir kadın da yaralandı. Yaralı kadın ambulansla Ankara'da bir hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında kamyon içinde uyuyan şoför Muammer Öztürk de gözaltına alındı. 

Suriye uyruklu ailenin iki araçla birlikte Şanlıurfa'daki bir yakınlarının cenazesinden İstanbul'a dönmek üzere oldukları öğrenildi. 

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler