1,5 yaşındaki Merve 5 gün dayanabildi

Bursa’da Ufuk- Özge Haksever çiftinin 1.5 yaşındaki kızı Zeynep Merve, ikinci kattaki evlerinin penceresinden beton zemine düşerek ağır yaralandı. Zeynep Merve Haksever, 5 gün tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

Yayınlanma: 09.08.2015 - 14:33
Abone Ol google-news

Olay, 3 Ağustos’ta merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Orhan Sokak'ta meydana geldi. 3 katlı binanın 2'nci katında oturan Ufuk ve Özge Haksever çiftinin ilk çocukları olan 1.5 yaşındaki Zeynep Merve, annesinin kendisine mutfağa süt ısıtmaya gitmesi üzerine dışarıyı izlediği pencereden beton zemine düştü. Yakınları tarafından ağır yaralı olarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Zeynep Merve, 5 günden bu yana tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde öldü.

Evlendikten sonra 7 yıl sonra çocuk sahibi olan Ufuk ve Özge Haksever çifti yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılırken ikinci çocuğuna 5 aylık hamile olan Özge Haksever’in çocuklarını daha iyi yetiştirmek amacıyla öğretmenliği bıraktığı ifade edildi. Çiftehavuzlar Camii’nde kılınan öğle namazının ardından küçük Zeynep Merve Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler