Şişli Belediyesi'ne Kalaşnikoflu saldırı

Belediye binasına Kalaşnikof silahla saldırı düzenlendi.

Yayınlanma: 28.01.2014 - 01:28
Abone Ol google-news

İstanbul Şişli Belediyesi binasına henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kaleşnikof marka silahla ateş açıldı. Binanın 5 ve 6'ıncı katlarına 13 kurşun isabet ederken, saldırgan ya da saldırganlar silahı olay yerinde bırakıp yaya olarak kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Sarıgül'den silahlı saldırıya ilişkin açıklama

Olay, saat 23.00 sıralarında Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Şişli Belediye binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tevfik Erdönmez Paşa Sokak üzerindeki sitenin belediye binası tarafındaki bloğunun olduğu yerden, yaklaşık 30-35 metrelik mesafeden henüz kimliği belirlenemeyen kişi ve kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan ya da saldırganlar olayın ardından yaya olarak kaçtı.

Ölen yaralananın olmadığı olayda 15 katlı belediye binasının 5 ve 6'ncı katlarına 13 adet kurşun isabet etti. Olay yerine gelen polis yaptığı incelemede kaleşnikof marka tüfek buldu. Tüfeğin daha önce herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığını incelemek için balistik incelemeye alan polis, saldırgan veya saldırganları yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler