Kırıkkale'de polise silahlı saldırı

Kırıkkale'de polis memuru Mehmet Yılmaz (41) evine gitmek için otomobilini park ettiği sırada maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Yayınlanma: 15.08.2015 - 09:35
Abone Ol google-news


Polis memurunun ayaklarına 8 kurşunun isabet ettiği saldırının terör saldırısı olmadığı açıklanırken, yaralı polis hastaneye kaldırıldı.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesinde görevli polis memuru Mehmet Yılmaz saat: 01.00 sıralarında Millet Bulvarı üzerinde bulunan evine gitmek için otomobilini park ettiği sırada maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Her iki ayağına toplam 8 kurşun isabet eden Mehmet Yılmaz, ambulansla Kırıkkale Tıp Fakültesi hastanesinde tedavi altına alındı.
Olay sonrası hastaneye gelerek, yaralı polis memurunun durumu hakkında bilgi alan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, “Kesinlikle siyasi bir durum yoktur. Müdürlüğümüzde görevli polis memurunun her iki ayağından tabanca kurşunu ile yara almıştır. Kanatimizce özel bir durum var olarak gözüküyor. Şüphelilerin yakalanması konusunda ekiplerimiz yoğun bir çalışma yapmaktadır. Kısa zamanda durum aydınlanacaktır" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler