AKP binasında seks skandalı

AKP'nin Gebze'deki parti binasında AKP Gençlik Kolları yöneticisi olduğu iddia edilen bir kişinin, bir kadınla birlikte olduğu, bu anlarında fotoğraflarının ortaya çıktığı iddia edildi.

Yayınlanma: 17.08.2015 - 15:45
Abone Ol google-news

AKP'nin Gebze teşkilatında gençlik kolları yöneticisi olarak görev yapan bir kişinin, parti binasındaki toplantı odasında bir kadınla birlikte olduğu ve bu ana ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafın yerel haber sitelerinde yayınlanmasıyla ortalık karıştı.

EMNİYETTE İFADE VERDİ

Haberin yerel sitelerde yayınlanmasının ardından, olayda adı geçen bir kişinin emniyette ifade verdiği bildirildi.

AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI: MONTAJ

Demokrat Gebze Gazetesi'ne konuşan AKP'li belediye başkanı Adnan Köşer ise görüntülerin 'montaj' olduğunu savunarak, "Böyle bir şey olmaz. Orada polis ve çaycı var. Kimse böyle bir şeye cesaret edemez. Resim fotomontaja benziyor. Tamamen partiyi yıpratmak için yapılan bir harekettir" diye konuştu.

AKP'LİLERDEN İLK YORUM

Gebze'de AKP'nin üç kişilik kurucu kadrosunda bulunan Sebahattin Malkoç da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. "Biz o masalarda memleket için bir şeyler yaparken birileri fuhuş yapıyor" diyen Malkoç, "Bunu hazmetmek mümkün değil. Bunun hesabı ağır sorulmalı" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler