Dilmen: Ayağını kaldıracak hali yok

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

Yayınlanma: 24.08.2015 - 10:33
Abone Ol google-news
<video:351161>

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

İşte Dilmen'in tespitleri...

"İki takımın antrenörünü oyunun içindeki değişikliklerle ilgili kutlarım. Bazen yaptığınız doğrular, size yanlış olarak dönebilir ama bazen yaptığınız yanlışlar size iyi sonuçlar getirebilir. Fenerbahçe, ilk yarı gol yemek için her şeyi yaptı. 2. yarıda da oynayabileceği en iyi oyunlardan birini oynadı. İlk yarıda uzun yıllardır görmediğim kadar kötü bir Fenerbahçe vardı ve rakibine 3 tane net pozisyon verdi. Bir de kaça penaltı vardı. Pereira, ikinci yarıda değişiklilerle doğru bir iş yaptı. Ben ilk yarıda Rizespor'un kalecisini sadece seremonide gördüm. Fenerbahçe, çok sürpriz bir gol buldu. Pereira, doğru değişiklikler yapmasına rağmen ikinci yarıyı 1-0 kaybetti.

Futbol öyle bir şey ki her iki yarıda kötü oynayan taraf yarıları galip bitirdi. İki takımın antrenörü ve maçın hakemi çok iyi işler yaptılar. Geldiği günden beri en iyi işler yapan Nani'yi gördüm. Koşu mesafesinde ilk 3'e girmiştir. Top çalmaya çalıştı. Çok mücadele etti. Diğer maçlarda beğenmemiştim ama bugün iyiydi. Kjaer'in ayağını kaldıracak hali yok. Hamlelerinde kötü. Hazır değil. Futbolcu özelliğini bilecek. Ben olsam 20 küsür milyon maliyetli Kjaer'i almazdım. Kötü oyuncu değil, ama beklentilerimin çok altında kaldı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler