İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos'a izin çıkmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin, son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi yönünde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzası ile Resmi Gazete'de genelge yayınlandı. İstanbul Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 28.08.2015 - 09:38
Abone Ol google-news

Resmi Gazete'de yayınlanan genelgede, "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür. Bilgilerini ve gereğini rica ederim" ifadelerine yer verildi.      

İstanbul Valiliği'nden 30 Ağustos'a izin çıkmadı

İstanbul Valiliği son günlerde artan terör olaylarını gerekçe göstererek Zafer Bayramı kutlamalarının yapılmaması kararını aldı.

Valilik'ten yapılan açıklamada: "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi, diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması kararlaştırılmıştır" ifadelerine yer verildi.




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler