Evlerinden PKK’lı dövmek için çıkan kalabalık emniyeti taşladı

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde alkollü oldukları iddia edilen 2 kişi arasındaki kavganın, ilçe merkezinde 'Askere küfredip PKK bayrağı açtılar' diye yayılması üzerine gerginlik yaşandı.

Yayınlanma: 31.08.2015 - 13:17
Abone Ol google-news
<video:356739>

Akdağmadeni Askerlik Şubesi önünde dün saat 23.00 sıralarında iki kişi kavga etti. Kavgayı ayırmak isteyen asker ve polislere hakaret eden ve alkollü oldukları öne sürülen iki kişi, ifadeleri alınmak üzere Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yozgat-akdagmadeninde-pkklı avına çıkan güruhAncak olay, sosyal medyada ‘PKK terör örgütü sempatizanları askere küfrederek PKK bayrağı açtı’ diye yayıldı. Bunun üzerine vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne toplanıp, bir süre bekledi. Kalabalığın artması üzerine Çevik Kuvvet’ten takviye istendi. Kalabalık, PKK’lı olduklarını düşündükleri 2 kişinin kendilerine verilmesini istedi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına girmek isteyen yaklaşık 100 kişilik kalabalığı polis, biber gazı sıkarak durdurdu.. Dağılan grup, bir süre sonra tekrar bir araya gelip emniyet binasına girmek istedi. Çevik Kuvvet ve jandarma ekipleri kalabalığı dağıtmak için tekrar biber gazı kullandı. Kalabalıktan Emniyet Müdürlüğü binasına pet şişe ve taş atılmaya başladı. Binanın bir camı kırılırken, ilçeye Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar geldi. Kalabalık saat 01.00 sıralarında dağıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler