Adliyede aile boyu dayak! 'Mukavemet'ten tutuklandılar

Adana Adliyesi'nde trafik kazasında kaybettikleri yakınlarının duruşmasına gelen 3 kişi, koridorda küfür ettikleri gerekçesiyle polis tarafından dışarı çıkartılmak istenince arbede yaşandı. Adliye koridorları savaş alanına dönerken, polisin şikayetçi olduğu 3 şüpheli tutuklandı.

Yayınlanma: 02.09.2015 - 12:36
Abone Ol google-news
<video:358765>

İddiaya göre, Ahmet R., Mustafa R. ile Ali K., 6 Ağustos'ta trafik kazasında hayatını kaybeden bir akrabalarının duruşması için eski adliye binasının zemin katındaki Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nin duruşma salonuna geldi. Koridorda duruşma saatini bekleyen 3 kişi, gürültü çıkardıkları ve yüksek sesle konuştukları iddiasıyla polis tarafından uyarıldı. Gruptakilerin küfür etmesi üzerine polis, şahısları adliye binası dışına çıkarmak istedi. 3 kişinin direnmesi üzerine polisle aralarında arbede çıktı. Cep telefonu ile kaydedilen arbede sırasında adliye koridorları savaş alanına döndü. Polisin güçlükle binadan çıkarttığı Orhan R., Mustafa R. ve Ali K. hakkında şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 3 şüpheli, polise mukavemet gösterdikleri, küfür ettikleri gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Orhan R., Mustafa R. ve Ali K.'nin avukatlarından İlhan Öngör, müvekkillerinin başka bir dava için adliyeye gitmişken, çıkan arbede yüzünden tutuklandıklarını söyledi. Mustafa R.'nin polise karşı bir eylemde bulunmadığının güvenlik kamerası görüntülerinin tutanağında yazdığını belirten Öngör, Mustafa R.'nin kavgayı ayırmaya çalışırken tutuklanmasına anlam veremediklerini ve dava açtıklarını anlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler