PKK'liler trafik polislerine saldırdı: 3 polis yaralı

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde PKK'liler, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Yayınlanma: 02.09.2015 - 21:32
Abone Ol google-news

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde PKK'lilerin BölgeTrafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği silahlı saldırıda 3 polisin yaralandığı belirtildi. Durumu iyi olan bir polise olay yerinde müdahale edilirken, diğer yaralı polisler ambulanslarla Mehmet Gümüş ile Erhan Saygılı Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Yaralı polislerin durumunu öğrenmek için Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ile İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek de hastaneye geldi.

ELAZIĞ VALİSİ: OPERASYON SÜRÜYOR

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Kovancılar ilçesindeki saldırıda yaralanan ve Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı 2 polis memurunu ziyaret ettikten sonra yaptı açıklamada şunları söyledi: "Saat 20.00 sıralarında bölge trafik noktasına bölücü terör örgütü mensupları tarafından önce rokeatarla saldırı yapıldı. Atılan roket patladı. Araç içerisinden ve araçtan inen teröristelr daha sonra uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunmuş. Saldırıda 3 polis memurumuz yaralandı. Durumu hafif olan bir polis memurumuzun tedavisi Kovancılar Devlet Hastanesi'nde sürüyor. 2 polis memurumuz ise Elazığ'a getirildi. Birinin durumu ağır, fakat ümitliyiz. Durumu stabil. Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü mensuplarının yakalanması için bölgede operasyonlar sürüyor. Olayla ilgili gözaltına alınan kimse bulunmuyor" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler