Ahmet Hakan’a ‘İstesek sinek gibi ezeriz’ diyen Cem Küçük’ün ifadesi alınacak

Evinin önünde saldırıya uğrayan Hürriyet gazetesi yazarı daha önce, “İstesek sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hayattasın” diye tehdit eden Star gazetesi yazarı Cem Küçük’ün ifadesi alınacak.

Yayınlanma: 03.10.2015 - 13:26
Abone Ol google-news



Yazılarında muhalif gazetecileri hedef göstermesiyle bilinen ve sık sık da Doğan Medya Grubu bünyesinde çalışan gazetecileri ‘markaja alan’ Küçük, Ahmet Hakan’a ilişkin de sayısız tehdit dolu yazılar kaleme almıştı.

Son olarak ses getiren ifadeleri ise şöyleydi: “7 Haziran seçimleri öncesi PKK’nın baş propagandisti Ahmet Hakan’dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun’un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek. Şizofreni hastaları gibi hâlâ kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun.”

Radikal’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, savcılık tarafından Yeni Şafak’ın ‘şahin’ yazarı Küçük’ün ifadesinin alınmasına karar verildi.

Küçük bugünkü yazısında, saldırıyla ilgisi olmadığını savunarak, “O saldırının altında benim olmadığımı bal gibi biliyorlar” diye yazdı.

Küçük, aynı zamanda Doğan Yayın Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a “Senin ve adamlarınla mücadelede geri adım atan senin gibi olsun” sözleriyle meydan okumayı da ihmal etmedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler