Kadına bıçaklı saldırı dehşeti kamerada: 'Allah aşkına yardım edin'

Uşak'ta eli bıçaklı bir kişi bir süre takip ettiği iki kadına saldırı girişiminde bulundu. Kadınlar, şehir magandasından attıkları çığlıklar sayesinde kurtulurken ,o anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yayınlanma: 07.10.2015 - 09:35
Abone Ol google-news

<video:383003>

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İslice Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde yürüyen iki kadın, bir otomobil tarafından takip edildi. Otomobilden inen kimliği belirsiz bir kişi, kadınlara elindeki bıçakla hakaret ederek saldırı girişiminde bulundu. Kadınlardan biri omzundaki çantayı yere atarak otomobilden inen eli bıçaklı kişiye 'Allah aşkına yardım edin' çığlıkları ile direnmeye çalıştı. Çaresiz kadının çığlılarını duyan çevredeki vatandaşlar, kadınların yardımına koştu. Çevredekilerin durumu polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisleri gören eli bıçaklı saldırgan, bıçağını cebine koyarak olay yerinden kaçtı.

O ANLAR AMATÖR KAMERA TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

O anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde iki kadın elinde bıçak olan bir kişi tafından takip ediliyor. Bir süre sonra elinde bıçak olan kişi kadınların üzerine yürüdüğü görülen görüntülerde,  kadınlardan biri kaçarken, bir diğeri de çığlık atarak çevredeki vatandaşlardan yardım istiyor. Vatandaşlar elinde bıçak olan kişiyi sakinleştirmeye çalışırken, olay yerine polis ekiplerinin gelmesiyle elinde bıçak olan kişi koşarak kayıplara karıştığı kameralar tarafından kaydediliyor.
Polis, amatör kamera görüntülerini inceleyerek kaçan saldırganın peşine düştü. Saldırıya uğrayan iki kadının ifadesine başvuran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler