Öğretmeninden Veysel'e mektup

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 9 yaşındaki Veysel Atılgan gözyaşları arasında toprağa verildi. Sosyal medyada, katliamın en küçük kurbanı Veysel'in öğretmeni Sabahat Yıldırım ise küçük öğrencisine bir mektup yazdı.

Yayınlanma: 12.10.2015 - 07:53
Abone Ol google-news

<video:386285>

Batman'ın Gercüş ilçesinde babasıyla yanyana toprağa verilen 9 yaşındaki Veysel Atılgan'ın öğretmeni onun ardından, "Ankara'daki hain saldırıda öğrencimi kaybettim" diyerek başladı mektubuna... ve şöyle devam etti:

Sevgili öğrencim Muhammed Veysel Atılgan, küçücük bedeninde taşıdığın kocaman yüreğinle barış dediğin için babanla el ele katillerin hedefi oldun. Başkentin göbeğinde faşist saldırıya maruz kaldın. Arkadaşlarınla daha dün mendil kapmaca oynarkenki coşkun gözlerimin önünden gitmiyor. Şimdi söyle güzel gözlü güzel yürekli çocuğum nasıl anlatayım arkadaşlarına barış sözcüğünün anlamını?

'Büyüyünce avukat olmak istiyorum' demişti ama büyüyemedi

Katliamın en küçük kurbanı 9 yaşındaki Veysel Deniz Atılgan

Ben bu dersi seni anmadan nasıl veririm? Seni, barış sözünü kullanmadan anlatırsam eksik olur, barış dersem peki arkadaşların sormaz mı 'barış ölüme eş mi öğretmenim?' diye. Küçücük bedenin ağzı salyalı katillerin hangi egolarını tatmin etti acaba? Güzel gözlü, güzel yürekli oğlum sana söz, oturmaktan hoşlandığın o cam kenarındaki yerin hep senin olacak. Barışın güvercini sensin artık benim için..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler