Muhammet'in katilleri için Fatiha istedi

Türkiye Ankara'daki hain saldırıda ölen 97 kişiye yas tutarken sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar "Vicdan öldü" dedirtti. Bir Marmara Üniversitesi öğrencisi Kişisel facebook hesabından, Ankara'daki Barış Katliamı'nın bombacıları için Fatiha okumaya davet etti. H.Ö, İstanbul Vefa'da özel bir öğrenci yurdunda kalıyor ve Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyor.

Yayınlanma: 13.10.2015 - 04:32
Abone Ol google-news



Aslen Bolulu olan H.Ö., Ankara'daki patlamada yaşamını yitirenler için inanılmaz paylaşımlarda bulundu.

H.Ö. Facebook profilinde yaptığı paylaşımda, "O hümanist arkadaşlardan bütün insanlara karşı hissettikleri büyük sevgi ile tutarlı olmaları adına Ankara eylemini gerçekleştiren canlı bomba için bir fatiha rica edeceğim" şeklinde ifadeler kullandı.
 
İLK KEZ CUMHURİYET DUYURMUŞTU

Ankara'daki Barış Katliamı sonrası Facebook hesabından 97 kişinin ölümüne sebep olan canlı bombalar için Fatiha okunmasını talep eden H.Ö., Cumhuriyet'in duyurduğu haber sonrası Facebook hesabını kapattı.

İstanbul Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi'nde master yapan H.Ö, Diyarbakır'da hayatını kaybeden 12 yaşındaki Dicle'nin haberi için ise "Barış" için huzursuzluk çıkarıp kan dokmeye devam ediyor köpekler. Destek vermeye devam edin insansever humanistler" diye Facebook hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

H.Ö. adlı genç 'üniversite bitirmenin insan olmaya yeterli olmadığı' sözünü de Facebook gönderileriyle desteklemiş oldu.

Ankara katliamının en küçük kurbanı

Ankara'daki kanlı saldırıda hayatını kaybeden 97 kişiden en küçüğü olan Muhammet Veysel Atılgan babasıyla birlikte Batman'da toprağa verildi. Ölenlerin acısı henüz tazeyken Facebook'tan yazdıklarıyla Muhammet ile babası İbrahim'in katilleri için Fatiha okunmasını talep eden H.Ö çevresinden tepki topladı.

H.Ö'nün Facobook paylaşımları şöyle:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon