Sarıyer'de korkunç kaza: 2 ölü

SARIYER Büyükdere Caddesi üzerinde yol hakimiyetini kaybeden lüks otomobil, önünde seyreden kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü ve yanında bulunan kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan kamyon ise olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Yayınlanma: 14.10.2015 - 09:34
Abone Ol google-news

Olay, saat 05.00 sıralarında Büyükdere Caddesi, Sarıyer istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 KR 9925 plakalı lüks araç yol hakimiyetini kaybederek önünde seyreden plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yol kenarındaki yaya kaldırımına çıkarak dururken, kazaya karışan kamyon ise olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde araç içerisinde sıkışan sürücü ve yan koltukta oturan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, kaza yerini emniyet şeridi ile kapatırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de araç ve çevresinde inceleme yaptı. Savcının olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi, itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmayla araçtan çıkartılarak cenaze aracı ile Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler