Silahla yaraladı... 'Hasmım zannettim'

'Hasmım zannettim'

Yayınlanma: 17.10.2015 - 09:23
Abone Ol google-news

ADANA'da hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Talip Özmen, kendisini şüphe üzerine durdurmak isteyen polisi tabancayla karnından vurup yaraladı. Yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürülen Özmen,

ADANA'da hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Talip Özmen, kendisini şüphe üzerine durdurmak isteyen polisi tabancayla karnından vurup yaraladı. Yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürülen Özmen, "Ben terörist değilim, hasmım zannettim" dedi.
 
Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Meydan Mahallesi 39038 Sokak'ta meydana geldi. Hakkında kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulanan Talip Özmen, kendisini şüphe üzerine durdurmak isteyen sivil polis ekiplerine tabancayla ateş etti. Özmen'in tabancasından çıkan mermilerden biri ekipte görevli polis memuru A.A.'nın karnına isabet etti. Yaralanan polis memuru A.A. ise olay yerine gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan A.A., daha sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

BEN DEVLETİME ZARAR VERMEM

Silahla yaralama olayının zanlısı Talip Özmen ise, olay yerinden tek katlı bir binanın damına tırmanarak kaçtı. Olay yerine sevk edilen takviye ekipler, yaya olarak kaçmaya çalışan Özmen'i yakalayıp gözaltına aldı. Emniyete götürülmeden önce sağlık kontrolünden geçirilen Özmen, "Ben kesinlikle polise ve devletime zarar vermem. Hasmım zannettim" dedi. Sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürülen Özmen'in sorgusu ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler