Seyir halindeyken alev alev yandı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde seyir halindeki LPG'li otomobil, bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Çevrede bulunanlar, patlama tehlikesi olan LPG'li otomobilin söndürülme çalışmasını canlarını tehlikeye atarak yakından izledi.

Yayınlanma: 19.10.2015 - 10:40
Abone Ol google-news

Olay, saat 22.15 sıralarında Namık Kemal Mahallesi Orhan Ekici Bulvarı'nda meydana geldi. 56 yaşındaki Yılmaz Özen yönetimindeki 01 VA 900 plakalı otomobil seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Lastiğin patlaması üzerine aracını durduran Özen, otomobilden alevlerin yükseldiğini fark etti. Kendini güçlükle otomobilden dışarı atan Özen, durumu itfaiyeye haber verdi. Alev alev yanan otomobile ilk müdahaleyi ise çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen polisler yaptı. Kısmen söndürülen otomobil, itfaiye erlerinin müdahalesiyle tamamen söndürüldü.

MERAKLI VATANDAŞLAR OLAYI YAKINDAN İZLEDİ

Otomobil sürücüsü Özen, aracının LPG'li olduğunu söylemesi üzerine itfaiye ekipleri araçta gaz kaçağı ihtimaline karşı inceleme yaptı. Çevrede toplanan meraklı vatandaşlar ise itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmasını ve incelemesini yakın mesafeden izledi. İtfaiye ekipleri ve polisin uyarılarına aldırış etmeyen vatandaşlar, patlama riski olan otomobili yakından izlemeye devam etti. Araçtaki LPG tankının patlamaması, olası bir facianın önüne geçti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler