Yüzü maskeli kişiler sigara dağıtım aracını soydu

Adana'da yüzleri maskeli 5 kişi, piyasa değeri 60 bin TL olan sigara yüklü minibüsü, sürücüsü 39 yaşındaki Hüseyin Gökhan Yaman'ı pompalı tüfekle yaralayıp gasp etti. Minibüsü terk edilmiş halde bulan polis, gaspçıları yakalamak için çalışma başlattı.

Yayınlanma: 19.10.2015 - 17:49
Abone Ol google-news

Özel bir firmanın sigara dağıtım aracını kullanan Hüseyin Gökhan Yaman, merkez Seyhan İlçesi'nin Onur Mahallesi'ndeki bayilerine sigara dağıtımı yaptığı sırada iddiaya göre yüzleri maskeli 5 kişi aracın yolunu kesti. Şüpheliler, minibüsü kullanan Yaman'ın başına pompalı tüfeği dayayıp aşağıya indirip sigara yüklü aracı gasp etmek istedi. Saldırganlar, direnmek isteyen Yaman'ı ayağından vurduktan sonra minibüse binerek Onur Mahallesi 45001 Sokak'tan, Şakirpaşa Caddesi'ne doğru hızla uzaklaştı.

Aynı zamanda Doğu ve Güneydoğu illerinden göç eden vatandaşların yoğun yaşadığı, PKK/KCK terör örgütü üyelerinin korsan gösterilerine de sahne olan bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı sürücü, polis otosuyla Şakirpaşa Karakolu'na götürüldükten sonra çağrılan ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Yaman, Ortopedi Servisi'nde tedavi altına alındı.

Silahlı gasp olayı üzerine geniş çaplı araştırma başlatan polis, sigara dağıtım aracını Onur Mahallesi 44214 sokakta terk edilmiş halde buldu. Olay yerine gelen sigara dağıtım firması görevlileri, araçta değişik markalarda yaklaşık 60 bin TL değerinde sigara bulunduğunu kaydetti. Minibüsün içerisindeki güvenlik kamerasına ait görüntüleri incelemeye ayan polis, gasp zanlılarını yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon