Starbucks Türk ürünleri satacak

Akdeniz damak tadını da sağlıklı atıştırmalık yeni ürün çeşitlerine ekleyen Starbucks, bu kararının ilk uygulamasını Türk girişimci Çetin Amato’nun kurucusu olduğu Milas Foods şirketi ile hayata geçirdi.

Yayınlanma: 19.10.2015 - 23:11
Abone Ol google-news

Amerika’nın Sesi’nin haberine göre Starbucks, Milas Food şirketiyle çoğunluğunu Türkiye’nin Ege bölgesinden ithal ettiği Akdeniz atıştırmalıklarını perakende satış mağazalarında satılması konusunda anlaşma imzaladı. Ürünler Starbucks’ın satış mağazalarının raflarında yer almaya başladı.

Amato, “Starbucks 8 bini aşkın şubesiyle elli eyalete ve 300 milyon kişiye ulaşabilen dağıtım kanallarını bu yeni beklentileri karşılayacak şekilde çok iyi kullandı ve sağlıklı atıştırmalık atağına geçti. Bizi de en hızlı gelişen genç sağlıklı yemek firmalarından biri olarak iş geliştirme ortağı olarak seçti, Starbucks ile yaptığımız yeni anlaşma çerçevesinde ilk ürün olarak atıştırmalık olarak hazırladığımız Akdeniz zeytiniyle işe başladık. ‘Oloves ‘ markasıyla sunduğumuz yeşil zeytin atıştırmalıkları Starbucks perakende zincirlerinin raflarında yer almaya başladı ve çok daha büyük projeler üzerinde beraber çalışıyoruz”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler