Bilal Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Belki hata ettiğini anlar

Bilal Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na "Bizi ve vakfımızı çok ağır itham etti, mahkemeler onu tazminat ödemeye mahkum etti. Sayın Kılıçdaroğlu belki hata ettiğini anlar" dedi.

Yayınlanma: 20.10.2015 - 22:44
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu bizi ve vakfımızı çok ağır itham etti, mahkemeler onu tazminat ödemeye mahkum etti. Sayın Kılıçdaroğlu belki hata ettiğini anlar" dedi.

17 Aralık yolsuzluk operasyonunda adı geçen TÜRGEV'in yönetim kurulu üyesi Bilal Erdoğan, AA'ya açıklama yaptı. Kamuoyunda hakkında çıkan iddiaları komik bulduğunu söyleyen Erdoğan, her seçimden önce bu şekilde yanlış çıkışlara şahit olunduğunu söyledi.

'VAKFIMIZI ÇOK AĞIR BİR ŞEKİLDE İTHAM ETTİ'

Hakkındaki iddiaları hukuka havale ettiğini ve avukatları aracılığıyla davalar açtığını ifade eden Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yalan haberlerle ilgili tekzip girişiminde bulunduk. Benim elimden bunlar geliyor. Bazı şeyler 'çamur at izi kalsın' mantığıyla yapıldığı zaman, bazen ne o çamuru ne de izini kaldırmak mümkün oluyor. En azından bunları hukuk sürecine havale etmek ve oradan çıkan sonuçlara teslim olmak gerekir. Sayın Kılıçdaroğlu bizi ve vakfımızı çok ağır bir şekilde itham etti ve mahkemeler onu tazminat ödemeye mahkum etti. Sayın Kılıçdaroğlu belki hata ettiğini anlar. İnsanlar da kişileri ve kurumları haksız yere itham etmenin doğru olmadığını anlar. Çünkü bunlar kişilerin ve kurumların itibarlarının lekelenmesi boyutunda girişimler. Bizim de şimdiye kadarki yaklaşımımız bunu hukuka havale edip kendi çalışmalarımıza daha çok gayret ve azimle sarılmaktan ibaret oldu."

Bilal Erdoğan, "Bu iddialara sadece komik demek yetmiyor, trajikomik aynı zamanda. Çok fazla detayına girmek ve hissiyatımı aktarmanın sürece bir faydası yok. En iyisi bunlara gülüp geçmek ve hukuka havale etmek diye düşünüyorum" diye sözlerine devam etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler