Kızına fuhuş yaptırırken yakalandı

Adana'da ihbar üzerine bir eve baskın düzenleyen Ahlak Bürosu ekipleri, öz kızı 33 yaşındaki Ş.K. ile komşusu 42 yaşındaki F.B.U.'yu para karşılığı erkeklere pazarlayan 54 yaşındaki Döne Ç. ve buldukları müşteri başına komisyon alan Adem G. ve Nabi D.'yi gözaltına aldı.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 13:37
Abone Ol google-news


Bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle harekete geçti. Çalışma başlatan polis, çanak anten kurulumu yapan Adem G. ile Nabi D.'nin fuhuş için aracılık ettiğini belirledi. G. ve D. ile bağlantıya geçen polis, fuhuş için pazarlık yapıp zanlılara kadın başına 100 TL verdi.
Eve giden polis Ş.K. ile F.B.U. ile evini fuhuş için kullandırtan Döne Ç.'yi yakaladı. Adem G. ile Nabi D. de ekiplerce gözaltına alındı. Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen kadınlardan Ş.K., "Hiç evlenmedim, annem babamdan boşandıktan sonra parasız kaldık. Fuhuş yapmaya başladım, müşteriyi Adem G. ile Nabi D. buluyor, onlar 30 lira komisyon alıyorlar. Annem de evini kullandığımız için 20 TL kira alıyor, bana da 50 lira kalıyordu" diye ifade verdi. Ş.K. ile F.B.U. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Kızına ve komşusuna fuhuş yaptırırken yakalanan, fuhuş yapmak, yer temin etmek ve kadın pazarlama suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan anne Döne Ç. ise çanak anten kurulumu için gittikleri evlerde müşteri bulan Adem G. ve Nabi D. ile birlikte sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler