Dilek Doğan'ın babası:Kızıma dokundum,tepki vermedi

Sarıyer’de yapılan şafak operasyonunda göğsünden vurularak yaralanan Dilek Doğan’ın babası Metin Doğan, kızının sağlık durumuyla ilgili “Beyninde ödem oluşmuş, ölüm tehlikesi var” diye konuştu.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 17:50
Abone Ol google-news
<video:392087>

Sarıyer’de yapılan operasyonda göğsünden vurularak yaralanan Dilek Doğan’ın sağlık durumu ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren baba Metin Doğan, “ Biz kızımızın bugün uyandırılacağı ümidiyle geldik. Ama sabah bize verilen bilgi beyninde ödem oluşmuş. Ölüm tehlikesi var” diye konuştu.
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapılan operasyon sırasında göğsünden vurularak yaralanan Dilek Doğan’ın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi sürüyor.

BABA METİN DOĞAN: “KIZIMIN ÖLÜM TEHLİKESİ VAR”

Kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi veren baba Metin Doğan, “Doktorlar bugün uyandırılacağını söyledi. Bugün umutla hastaneye geldik. Ancak sabahleyin bize beyninde ödem oluştuğu bilgisini verdiler. Beynin çalışmama ihtimali var. Ben yanına girdim. Eline, ayağına dokundum. Hiçbir karşılık vermedi. Şu an ölüm tehlikesi var. Yaşam mücadelesi veriyor ama yaşayacak durumda değil. Yaşayacak diyorlar. İnşallah kızımız yaşar” dedi.

Dilek Doğan’ın amcası Hasan Doğan “Ben bu sabah yeğenimi yoğun bakımda gördüm. Makinelere bağlı olarak yatıyor” dedi. "Bilinci açık mı, size tepki verdi mi?" sorusuna, “İşaret vermiyor. Sadece nefes alıp veriyor ”dedi.

“KIZ KARDEŞİM CANLI BOMBA DEĞİL”

Abi Emrah Doğan ise “Kız kardeşim onların iddia ettiği gibi canlı bomba değildir. Bizim her zaman umudumuz var. Kız kardeşim kim ne derse desin ölmeyecek. Direnerek kazanacaktır. Dört gündür direniyor. Kız kardeşim buradan sağ salim çıkacaktır. Umudumuz var” diye konuştu.

KISA SÜRELİ GERGİNLİK

Hastane önünde yapılan basın açıklaması sonrası oturma eylemine geçen bir grup ise polis tarafından uyarıldı. Eylemciler ile polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Bu sırada Dilek Doğan’ın annesi de polislere tepki gösterdi. Polis ekipleri oturma eyleminin sonlandırılacağı sözü ile hastane önünden ayrıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler