Kredi borcunu ödemeyen eski sevgilisine işkence yaptırdı

ANTALYA'da ayrıldığı sevgilisi M.S.'nin 23 bin 500 TL'lik krediyi ödememesine sinirlenen Sibel T., 5 adam tutup M.S.'yi evinin önünden kaçırttı. Eli ve ayakları bağlandıktan sonra depoda işkence yapılan M.S., operasyonla kurtarıldı.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 16:17
Abone Ol google-news

Olay, geçen hafta Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesi'nde meydana geldi. Sibel T. ile bir süre arkadaşlık yapan M.S., paraya ihtiyacı olduğunu belirterek sevgilisine bir bankadan kredi çektirdi. Kredinin birkaç taksidini ödeyen M.S., iddiaya göre daha sonra ödemedi. Buna sinirlenen Sibel T., arkadaşlığını bitirdiği M.S.'yi defalarca arayıp kredi borcunu ödemesini istedi. M.S. her defasında ödeyeceğini belirtmesine rağmen parayı yatırmadı.

PARAYI TAHSİL İÇİN ANLAŞTI

Bir süre sonra Sibel T., paranın eski sevgilisinden tahsil edilmesi için komisyon karşılığı O.D. ile anlaştı. O.D., adamları O.A., M.B., O.Ö., G.Y. ve M.B. ile birlikte Hurma Mahallesi'nde takibe aldıkları M.S.'yi otomobiline binmek üzereyken kaçırdı. Şüpheliler, Serik İlçesi'nde bir depoya götürdükleri S.Y.'nin ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra bir süre işkence yaptı. Telefonla ailesini arayan şüpheliler, 23 bin 500 TL'yi ödemedikleri takdirde M.S'yi öldüreceklerini söyledi.

DEPOYA BASKIN

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis, M.S.'nin tutulduğu deponun yerini kısa sürede belirledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, M.S. ise kurtarıldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 1 tabanca, bu tabancaya ait dolu fişekler, cop ve kılıç bulunduğu belirtildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Polis, parayı tahsil etmek için azmettiren Sibel T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon