11 yıl önce boşandığı 4 çocuğunun annesini öldürdü

Mersin'de 53 yaşındaki işsiz Ali Kapu, 11 yıl önce boşandığı 4 çocuğunun annesi 57 yaşındaki Şenay Öz'ü, kızının gözleri önünde tabancayla vurarak öldürdü.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 20:39
Abone Ol google-news



Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Toroslar İlçesi Tozkoparan Mahallesi'nde meydana geldi.

Şenay Öz, kızı Ölem Kapu ile birlikte evine giderken yolda eski eşi Ali Kapu ile karşılaştı. Kapu, kısa süreli tartışmanın ardından kızının yalvarmalarına rağmen belinden çıkardığı tabanca ile ateş açtı. Boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Şenay Öz, kanlar içerisinde yere yığılınca, bu kez çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında baygın haldeki eski eşini silahın kabzasıyla darp etti.



Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiqpleri sevk edildi. zanlı, Kapu, olay yerine gelen polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ağır yaralanan Şenay Öz ise ambulansla götürüldüğü Mersin Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babasının, annesini öldürmesine tanıklık eden Özlem Kapu ise hastanede gözyaşlarına boğuldu. Genç kızı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.



Belçika'da yaşarken 2004 yılında boşandığı eşini öldüren Ali Kapu'nun emniyetteki ilk ifadesinde, eski eşinin başka biriyle ilişkisi olduğunu öğrendiği için vurduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon