Ölümden çıplak ayakla 150 metre kaçıp kurtuldu

Adana'da 38 yaşındaki Volkan O., tartıştığı eşi 32 yaşındaki Nurcan O.'yu önce dövdü, ardından da av tüfeği ile ateş ederek öldürmek istedi. Ölümden kurtulabilmek için çıplak ayakla sokağa fırlayan genç kadın, 150 metre ilerideki kuaförüne sığınarak canını kurtardı.

Yayınlanma: 27.10.2015 - 12:30
Abone Ol google-news
<video:395996>

Merkez Seyhan İlçesi'nin Pınar Mahallesi'ndeki müstakil evde oturan işsiz Volkan O. ile 1 çocuğunun annesi eşi Nurcan O. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Volkan O., genç kadını dövmeye başladı. Evin pencere ve kapılarını da kıran Volkan O., "Seni öldüreceğim" diyerek ruhsatsız av tüfeğini alıp eşinin üzerine yürüdü.

Canını kurtarmak isteyen Nurcan O. da çıplak ayakla sokağa fırladı. Volkan O. peşine düştüğü eşinin arkasından av tüfeğiyle 3 el ateş etti. Çıplak ayakla yaklaşık 150 metre kaçan Nurcan O. eşinin ateş etmesi üzerine kendini bir kuaför salonuna attı.

UYUŞTURUCU VE ALKOL BAĞIMLISI

Silah seslerini duyan devriye gezen polis ekipleri, caddeye girence elinde tüfekle koşan Volkan O.'yu fark etti. Ekipleri fark eden Volkan O., elindeki av tüfeğini sulama kanalına atıp, ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

Ölümle burun burana gelen ev kadını Nurcan O. da uzun süre kendine gelemedi. Kuaför salonu çalışanlarının verdiği ayakkabıyı giyen Nurcan O., ifade için polis karakoluna götürüldü.

Eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen Nurcan O., "Sürekli dövüyor, uyuşturucu ve alkol bağımlısı. Öldürmek istedi, canımı zor kurtardım" diyerek gözyaşı döktü.Polis olay yerinden kaçan işsiz kocayı yakalamak için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler