Hande Demircioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün Urla'daki yazlığında yaşamını yitiren BirGün Gazetesi yazarlarından Hande Demircioğlu, Hakim Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Tire'de toprağa verildi.

Yayınlanma: 27.10.2015 - 15:38
Abone Ol google-news
<video:396407>

Törene Melek Demircioğlu, kardeşi Doğukan. gazete okurları, Birleşik Haziran Hareketi üyeleri ve çok sayıda arkadaşı da katıldı.

İzmir'in Urla İlçesi'nde, ailesine ait yazlıkta kardeşi tarafından ölü bulunmuş, cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmış otopsi sonucunda da içtiği enerji içeceğinin içinde sodyum siyanür bulunduğu belirtilirken, otopsi raporunun bir hafta sonra açıklanacağı bildirildi.

Demircioğlu'nun arkadaşı BirGün Gazetesi yazarlarından Gülşen İşeri de şunları söyledi: "Gazetede, köşe yazmaya başlamadan önce tanışmıştık Hande'yle. Aynı dertten muzdarip olanlar bir birini mutlaka bulur ya, öyle. BirGün'e yazmaya başladığında "Artık mesai arkadaşıyız" dediğini anımsıyorum, kocaman gülerek. Hande, tezcanlı ve heyecanlıydı. Bu kötü dönemlere çok içlendiğini biliyorum, canı çok yanardı.”

 

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler