Pendik'te kadın cinayeti

Pendik'te araçta tartıştığı eşine 6 el ateş edip öldürdükten sonra 155'i arayan koca, olay yerine gelen polislere teslim oldu.

Yayınlanma: 29.10.2015 - 09:08
Abone Ol google-news

<video:398289>


Olay saat 23.00 sıralarında Pendik Tersaneler Köprüsü, D-100 Bağlantı Yolu'nda meydana geldi. Hakan Üney(37) eşi Ayşe Bilgehan Üney(34) ile seyir halindeki 34 FL1385 plakalı araçta tartışmaya başladı.  Aracı yol kenarına çeken Hakan Üney silahını çekip aracın yolcu koltuğunda oturan eşi Ayşe Bilgehan Üney'e 6 el ateş etti. Üney olay yerinde hayatını kaybederken Hakan Üney olay sonrası 155 polisi arayarak eşini vurduğunu polislerin gelip kendisini teslim almasını istedi. İhbarı alan 155 polisi telsizle olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk etti. Polisler Hakan Güney'i gözaltına aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise kanlar içindeki Ayşe Bilgehan Üney'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Gözaltına alınan Hakan Üney Pendik Asayiş Büro Amirliğine götürülürken eşi Ayşe Bilgehan Üney'in cesedi yapılan incelemenin ardından Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Üney çiftinin daha önce boşanmak için mahkemeye başvurdukları fakat daha sonra boşanmaktan vazgeçtikleri öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler