Sahte içki dehşetinde 19 gözaltı... Arka bahçede üretip, büfesinde satmış

İstanbul'da son bir hafta 12 kişinin ölümüne neden olan sahte içki soruşturmasında gözaltı sayısı 19’a yükseldi. Gözaltına alınan kişilerin üretici, aracı, nakliyeci ve büfe sahibi olduğu belirtildi. Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yayınlanma: 30.10.2015 - 15:47
Abone Ol google-news

Fatih'te 27 Ekim 2015 tarihinde metil alkol zehirlenmesi teşhisi ile hastaneye kaldırılan 7 kişiden birinin ölmesi polisi harekete geçirmişti. Yapılan tahkikat sonucu 15 kişi gözaltına alınırken, yüzlerce şişe sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirilmişti.

ARKA BAHÇESİNDE ÜRETİP BÜFESİNDE SATIYORMUŞ

Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada polis dün gece 4 kişiyi daha gözaltına aldı. Küçükçekmece'de yapılan operasyonda yakalanan şüpheliler M.Ü., M.D., S.G. ve H.B. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanmaya başlandı. Gözaltına alınan şüphelilerden birin evinin arkasında bulunan imalathanede sahte rakı üretip ön tarafta bulunan büfenin de müşterilere pazarladığı ortaya çıktı.

YARIN ADLİYEYE ÇIKACAKLAR

Toplam 12 kişinin hayatını kaybettiği sahte rakı soruşturması ile ilgili gözaltında bulunan 19 şüphelinin, ifadelerinin alınmasından sonra yarın Çağlayan'da bulunan Adalet Sarayı'na sevk edilecekleri belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler