Hedef: Cumhuriyet

Akşam saatlerinde polis İstanbul merkez ve Ankara bürosunda güvenlik önlemi aldı. Erdoğan 2 IŞİD’linin yakalandığını açıkladı.

Yayınlanma: 31.10.2015 - 04:37
Abone Ol google-news
<video:400667>

Gaziantep’te dün yakalanan iki IŞİD üyesinin üzerinde gazetemizin Ankara’daki bürosunun adresi çıktı. Emniyet gazetemize yönelik eylem olasılığı üzerine İstanbul ve Ankara büroları önünde güvenlik önlemleri aldı savcılık kaynakları IŞİD’in seçim öncesi Türkiye’de yeni bir eylem hedeflediğini belirtti.

Cumhuriyet Gazetesi'ne saldırı ihbarı hakkında açıklama

Dün akşam saatlerinde gazetemizin İstanbul merkezi ile Ankara temsilciliği önüne gelen polisler beklenmedik şekilde güvenlik önlemi aldı. Polisler bu durumu seçim öncesi önlem olarak açıkladı. Ancak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerinden alınan bilgi olayın rengini değiştirdi. Alınan bilgiye göre Gaziantep’te yakalanan iki IŞİD üyesinden birinin üzerinde Ankara Temsilciliğimizin adresi çıktı. Gaziantep Emniyeti bu durumu anında Ankara’ya iletti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine polis ekipleri gazetemizde güvenlik önlemi aldı.

Savcılık kaynakları Ankara katliamı sonrasında çökertilen IŞİD’in Gaziantep hücresinin geri kalan üyelerinin eylem arayışında olduğunu belirtti. Yüksek miktarda patlayıcı ve silahını polis operasyonunda kaybeden IŞİD’in, bunun intikamını almak için ciddi eylem arayışı içinde olduğu öğrenildi.

Kılıçdaroğlu: Gazeteci açıkça ölümle tehdit ediliyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler