Plakasız araçlar geri döndü... Okul müdüründen 'şaka gibi' sözler

Seçim günü ortaya çıkan plakasız araçlar, yeniden okulların etrafındaki yerlerini aldı. İstanbul'da plakasız araçların sorulduğu bir okul müdüründen ise 'şaka gibi' bir yanıt geldi.

Yayınlanma: 01.11.2015 - 11:15
Abone Ol google-news

<video:401537>

İzmir'in Menemen ilçesinin Yeşil Pınar Mahallesi'nde bulunan 80. Yıl Asarlık Orta Okulu'nda plakasız bir araç görüldü.

İşte il il, ilçe ilçe seçim sonuçları

HDP'li okul sorumlularının tepkisi üzerine otomobilin polise ait olduğu ortaya çıktı. İtirazlar sonrasında okula trafik polisi geldiği ve ceza kesildiği bildirildi.

Bu arada plakasız aracı fotoğraflayan vatandaşlara, "Neden çekiyor" diyerek tepki gösterdi.

ANTALYA'DA SANDIK GÖREVLİSİ PLAKASIZ ARAÇLA GELDİ

Antalya'da 2 binin üzerinde gönüllüyle 8 ilçede sandıklarda müşahitlik yapan Oy ve Ötesi gönüllüleri, Kepez İlçesi Ünsal İlkokulu bahçesinde plakasız bir araç tespit etti. Sandık yemininin ardından saat 08.00'de oy kullanma işleminin başladığı Ünsal İlkokulu bahçesinde Oy ve Ötesi üyeleri tarafından plakasız bir otomobil tespit edildi. İnceleme sonunda aracın bir sandık görevlisine ait olduğu belirlendi.

Oy ve Ötesi gönüllülerinin durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri aracın sahibe ulaşarak plakalarını taktırdı.

Oy ve Ötesi Antalya Koordinatörü avukat Lider Tanrıkulu, "Sandıkta görevli memura ait olduğunu belirledik. Gönüllülerimizin müracaatı ve polisin müdahalesiyle aracın plakası takıldı. Onun dışında Antalya'da genel olarak seçim çok sakin geçiyor. Herhangi bir problemle karşı karşıya gelmedik. Sorunsuz devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

BU SEFER OTOMOBİL DEĞİL, KAMYONET

İstanbul'un Avcılar ilçesindeki İnönü İlkokulu önünde ise bu kez plakasız bir otomobil değil, plakasız bir kamyonet görüldü. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar büyüp tepkiye neden oldu.

OKUL MÜDÜRÜNDEN 'ŞAKA GİBİ' SAVUNMA

İstanbul Kocamustafapaşa’da okul bahçesindeki plakasız aracın, bir polisin şahsi aracı olduğu anlaşıldı. Sendika'nın haberine göre, okul müdürü olayı "plaka belki yolda düşmüştür" diyerek savundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler