Erdoğan 'çipli kimlik' kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ailesiyle birlikte Üsküdar Saffet Çebi İlkokulu’nda oyunu kullandı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi de aynı okulda sandık başındaydı.

Yayınlanma: 02.11.2015 - 10:22
Abone Ol google-news

Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkan Erdoğan, saat 12.22’de eşi Emine, kızı Sümeyye Erdoğan ile  oylarını kullanacakları Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi. Ailesiyle “3268” numaralı sandığın bulunduğu   sınıfa giren Erdoğan, burada sandık görevlileriyle tek tek tokalaştıktan sonra kabine girerek oy    kullandı.

Emine ve Sümeyye Erdoğan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyunu kullanmasının ardından aynı  kabinde oy verdi. Erdoğan, daha sonra yaptığı açıklamada “7 Haziran seçiminden sonra tabii  sandıklardan istikrar çıkmayınca, sandıklardan rahat oluşacak bir hükümet çıkmayınca böyle bir  seçime gitme zarureti doğdu. Bugün yapılacak olan seçim inanıyorum ki istikrarın milletimiz için,  ülkemiz için ne kadar hayırlı olduğu ortadaydı. Bugün vatandaşlarımız bunun tercihini yapacaktır. Milli  iradenin ortaya koyacağı tavra da milletçe hep birlikte saygı duymamız gerekecek. Demokrasi yolunda  Türkiye çok büyük mesafeler katetti ve almış olduğu bu mesafeyi bugünkü seçimle bir kez  daha perçinleyecektir” dedi.

ÇİPLİ KİMLİK KARTI KULLANMAYA BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy kullandığı okulda ilgi büyüktü. Erdoğan’ın oy kullanırken gösterdiği ‘çipli kimlik kartı’ da dikkat çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon