Öğrenci servisi kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde yoğun sis nedeniyle yoldan çıkarak tarlaya giren servis midibüsünde 15 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 05.11.2015 - 13:11
Abone Ol google-news

Kaza, Malkara-Hayrabolu Karayolu Çınaraltı Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Süleyman Bastık idaresindeki 59 J 5012 plakalı öğrenci servis midibüsü, sabah üç köye uğrayarak okullarına götürmek üzere bir öğretmen ve 13 öğrenci alarak Malkara yönüne doğru yola çıktı. Midibüs, Çınaraltı Köyü ayrımında yoğun sis nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak önce su kanalına daha sonra ise tarlaya girdi.

Kazada, sürücü Süleyman Bastık ile araçta yolcu olarak bulunan Malkara İmam Hatip Ortaokulu Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Muhittin Sizgin (22), öğrenciler Hatice Doğan (16), Hatice Savaşır (16), Hasan Doğan (12), Esra Savaşır (15), Hamza Can Batur (16), Aytaç Dikiş (16), Özden Dikiş (17), Nursel Çelik (17), Nilay Alınmaz (14), Meryem Kızılay (16), Zeynep Taş (14), Umut Tutar (15) ile Sibel Çolak (18) yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine giden ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç'ta hastaneye giderek, doktorlardan bilgi aldı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler