İzmir'de vahşet... Fotoğrafını çekti, Instagram'da paylaştı

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, lise öğrencisi K.İ., evin çatı katında kediyi çamaşır ipiyle asıp, çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Olaya tepki gösteren hayvan severler, fotoğrafla birlikte, 'Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)' yazan K.İ., hakkında, suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma: 05.11.2015 - 16:36
Abone Ol google-news

Lise öğrencisi olan 15 yaşındaki K.İ., iddiaya göre, beslediği kediyi, evlerinin çatı katında çamaşır ipi ile tavana astı. Ardından kediyle birlikte çekilen fotoğrafını, sosyal medya hesabından paylaşırken altına da, 'Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)' diye yazdı. Fotoğrafı fark eden hayvan severler, büyük tepki gösterdi.

Ege Hayvan Hakları Federasyonu üyeleri adına Başkan Funda Bayri Ersoy, emniyet ve savcılığa fotoğrafı gösterip suç duyurusunda bulundu.

Hayvan severlerin evine gidip görüştükleri K.İ.'nin annesinin, kızının canlı bir kediyi değil oyuncağı olan 'pelüş kediyi' astığını söylediği öğrenildi. Bu arada, tepkiler üzerine K.İ. de, paylaştığı fotoğrafı sildi ve hesabını da koruma altına aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler