Vicdansızlık... İşitme engelli çocuğun parasını ve satacağı sütü çaldı

ADANA'da 23 yaşındaki Serkan Acar'ın, seyyar süt satıcısı 12 yaşındaki Serkan Ünal'ın cebindeki 40 TL ile 3 litre sütünü gasp ettiği öne sürüldü.

Yayınlanma: 14.11.2015 - 15:42
Abone Ol google-news
<video:418429>

Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde seyyar süt satarak geçinen 6 çocuklu ailenin en küçük oğlu Serkan Ünal, annesi Yeter Ünal ile birlikte sürekli müşterileri olan evlere servis yapmaya çıktı. Anne Yeter Ünal, apartmanlara girip süt dağıtırken, Serkan Ünal, pazar arabasındaki sütlerin yanında bekledi. Bu sırada, işitme engelli çocuğun yanına yaklaşan Serdar Acar, süt alacağını söyleyip konuşmaya başladı. Çocuğun işitme ve konuşma sorunu olduğunu anlayan Serdar Acar, Serkan Ünal'ın arabasındaki 3 litre sütü eline aldı. Sütü almak isteyen Serkan Ünal'ı iteklerek korkutan Serdar Acar, çocuğun cebindeki 40 TL'yi aldı.

Olay binanın güvenlik kameraları ile görüntülendi. Sütleri dağıtıp oğlunun yanına gelen Yeter Ünal, çocuğun parası ve 3 litre sütün gasp edildiğini öğrenince durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Acar'ın eline aldığı sütü başka bir apartmanın giriş kapısının önünde buldu. Uyuşturucu madde bağımlısı zanlının daha önce de büyük oğlu Ümit Ünal'ın elindeki 40 lirayı aldığını söyleyen Yeter Ünal, şöyle dedi: "Süt satarak yaşamaya çalışıyoruz. Oğlum işitme engelli, ona kulaklık almak için para biriktirdim. Komşularımdan borç aldım, şimdi de o borçları ödemek için süt satıyorum. Oğlumu tehdit edip, sütünü de cebindeki parayı da alıp gitmiş."

Polis, kaçan Serdar Acar'ı aramaya başladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler