Çalarken boylarından büyük televizyonu düşürdüler

DİYARBAKIR'da, merkez Yenişehir ilçesi Akkoyunlu sokakta bir Kafe'de gerçekleştirilen ve 15 bin lira değerinde 4 dev ekran televizyon ile bir diz üstü bilgisayarın 2 çocuk hırsız tarafından 1 saat süren soygun ile çalınması saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayınlanma: 19.11.2015 - 13:02
Abone Ol google-news
<video:424427>

Çaldıkları televizyonları taşımak için hırsızların aynı bölgeden bir el arabasını da çaldıkları ortaya çıktı. Polis, biri yüzünü kapşon ile kapatan ve yüzü açık olan 2 hırsızın peşine düştü.


Merkez Yenişehir ilçesi Akkoyunlu 2'inci sokakta bugün sabaha karşı saat 04.30 sıralarında 2 hırsızın bir kafeden yaptıkları hırsızlık olayı, kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerine göre, yüzünü kapşon ile kapatan biri ile yüzü açıkta olan  hırsız önce Çayevi kafesinin önünde keşif yaparak demir parmaklıklı mazgal kapısını kontrol ediyor. Keşiften sonra bölgeden uzaklaşan iki hırsız, bir süre sonra yine kapının önüne gelerek kapıyı açmaya çalışıyor ancak açamayınca yeniden uzaklaşıyor. Bir kez daha kapıya gelerek demir bir alet ile kapıyı açan hırsızlar, yine uzaklaştıkları kafenin önüne bir süre sonra tekrar gelip içeri girdi.

ÇALDIKLARI TELEVİZYONU TAŞAMIKTA ZORLANINCA YERE DÜŞÜRDÜ

Kameranın saniye saniye kayıt ettiği ve yaklaşık 1 saat süren hırsızlık olayında kafeyi giren 2 çocuk hırsız, kafeden önce diz üstü bilgisayar ve bir dev evrak televizyonu alarak uzaklaştı. Kafeden çaldıkları dev ekran televizyonu taşıyan çocuğun bir süre gittikten sonra televizyonu yere düşürdüğü görüldü. Daha sonra yeniden kafeye bir daha gelen 2 hırsız, içerideki diğer televizyonları da sırasıyla çıkararak kafeden ayrıldı. Son olarak çaldıkları televizyonlara sarmak için bir örtüyü de kafeden çalan hırsızların hırsızlıkları yaklaşık bir saat sürerken,çaldıkları televizyonları taşımak için aynı bölgeden bir el arabasını da çaldıkları belirtildi. Görüntülere göre kapıyı demir çubuk ile açan  hırsızın parmak izlerini silmeye çalıştığı görülürken, işyeri sahipleri sabah işe geldiklerinde kırılan kapıdan kafeye hırsızın girdiğini anlayınca durumu polise bildirdi. Kafede inceleme yapan polis, biri yüzü kapalı diğeri açık olan 2 çocuk hırsızın peşine düştü.

Kafenin sahibi Serhat Çiçek, daha öncede bu kadar merkezi yerde olan sokakta bir market ile bilgisayarcının hırsızlar tarafından soyulduğunu belirterek, yaklaşık 1 saat süren ve gün ağarırken gerçekleşen bu hırsızlığın görülmemesinin dikkat çekici olduğunu söyledi. Çiçek, çalınan 4 büyük ekran televizyon ile diz üstü bilgisayarının değerinin 15 bin lira olduğunu söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler